Šechný sa vrátil do Kežmarku, v piatok už nastúpi proti Žiline

16.10.2008 Kežmarok

Kežmarok 16. októbra (TASR) - Útočník Richard Šechný sa stal staronovým hráčom extraligového hokejového tímu MHK SkiPark Kežmarok.
S vedením klubu sa dohodol na zmluve do konca tejto sezóny a v piatok 17. októbra už nastúpi na kežmarskom ľade v zápase 13. kola proti Žiline.
"S Richardom Šechným sme sa dodohli ešte v utorok, " povedal pre TASR tréner mužstva Vladimír Klinga a dodal: "V stredu už s naším mužstvom riadne trénoval a v piatok s ním rátam na zápas proti Žiline. Hrať bude v útoku spolu s Drotárom a Segľom. Všetci veríme, že v našom tíme nájde stratenú hernú pohodu, ktorá mu chýbala v Poprade, a že spolu s ním sa naštartujeme k lepším výsledkom. "
O tom, že skúsenému Šechnému, ktorý 19. októbra oslávi už svoje 37. narodeniny, sa v Poprade strelecky vôbec nedarilo, svedčí aj jeho štatistika. V 14 zápasoch nezaznamenal ani jediný gól a na svoje konto si pripísal len štyri asistencie. Naopak, v uplynulej nováčikovskej sezóne Kežmarku v extralige v 52 stretnutiach nazbieral 47 bodov (22+25).
 

Vyberte región